Gastenboek

Laat een berichtje achter!

Gastenboek

Laat een berichtje 
voor ons achter!

Laat een berichtje achter in onze gastenboek. Indien u vragen hebt of suggesties neem dan zeker contact met ons op via telefoon, email of ons contactformulier. Tot binnenkort.

Werner & Britt

Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek! Laat een berichtje achter!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 84.17.58.20 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Gwen Kockx Gwen Kockx uit Mechelen schreef op augustus 9, 2019 om 2:56 pm:
Al jaren ons vaste adresje voor koffie, pannenkoek, snelle hap, uitgebreid diner... Altijd top!
Ronald Baetens Ronald Baetens uit Geraardsbergen schreef op juli 29, 2019 om 9:39 am:
Samen met mijn echtgenote een eerste bezoek gevraagd aan deze brasserie, een niet te grote zaak en gezellig. We kregen een tafeltje toegewezen aan het open raam waardoor de passende verluchting gegarandeerd was tijdens de zwoele avond. Een uitnodigende menukaart met voor ieder wat wils. De bediening was correct en beleefd. Wij hebben kunnen genieten van een starter met kaaskroket en garnaalkroket, huisgemaakt en mooi gepresenteerd in een passend slaatje. Vervolgens slibtong met gebakken aardappeltjes en Scampi maison met puree. Deze bereidingen waren perfect smakelijk en lekker, zelfs copieus... je gaat niet met honger van tafel. De gekozen wijnen bij het eten, Rosé Rive en La Courtine Blanc, een geslaagde en lekkere combinatie. De gedienstige bediening van de twee heren was een pluspunt, de aandacht voor ons comfort is nooit weggeweest ondanks de goed gevulde zaal. Kortom dit was een geslaagde ontdekking afgesloten met de huisgemaakte Limoncello, deze is "to die for", een aanrader voor wie dit lust. Raar of zelfde zo'n geslaagd eigen fabricaat geproefd, yummie !!!!! Prijs kwaliteit verhouding dik in orde; wij komen zeker terug !!!
John Samoey John Samoey uit Geluveld schreef op juli 15, 2019 om 10:07 am:
Topavond gehad in 't Vlietje met onze 2 fantastische vrienden! Lekker eten en goed gedronken! Ons gaan ze daar zeker en vast nog terugzien als we in Mechelen zijn! Bedankt!
Geerts Reinhilde Geerts Reinhilde uit Kapelle-op-den-Bos schreef op juni 17, 2019 om 3:52 am:
Het is de eerste keer dat ik hier ben komen Eten en het was ongelooflijk lekker!!! Ook de bediening was super, heel vriendelijk en enorm gedienstig. Chapeau voor het hele team en doe zo voort!!! Dit is echt een aanrader
Sofie Sofie uit Huizingen schreef op april 3, 2019 om 1:22 pm:
We hebben zaterdag bij 't Vlietje gegeten met 7 personen, waaronder één persoon die gluten- en lactosevrij moet eten. Pasta vongole, asperges en tagliata van rund heeft onze groep er gegeten. Het was heerlijk . Zeer mooie presentatie op de borden. Perfecte, vriendelijke bediening. Fijn dat de aanpassing voor gluten- en lactosevrij eten geen probleem was. Als we in Mechelen zijn, komen we terug.
vanwege Francisco Jimenez vanwege Francisco Jimenez uit Vilvoorde schreef op december 1, 2018 om 9:29 am:
Gisteren Hertefilet gegeten en de andere genodigden slibtong en scampi en we moeten zeggen dat het overheerlijk was en ruim voldoende. Als afsluiter een sabayon om uw vingers van af te likken.. Zeker meer dan een bezoek waard, de eindejaarsversiering brengt u gelijk in de sfeer. Dank Britt en Werner en Ronny en Nathan
Marja Marja schreef op oktober 31, 2018 om 4:34 pm:
Ik ben dinsdagmiddag met een vriend in 't Vlietje griet gaan eten. De bediening was vriendelijk zoals het hoort maar het was vooral de vis die heel lekker en overvloedig was. Ons buikje stond gespannen bij het verlaten van de zaak.
Jaap en Anneke Aagtjes Jaap en Anneke Aagtjes uit Dokkum schreef op oktober 25, 2018 om 6:42 pm:
Bijzonder smaakvol en daarbij heel mooi opgemaakt, tel daar bij op de perfecte bediening, een perfecte avond
Freya Freya uit Sint Pieters Leeuw schreef op juli 28, 2018 om 6:52 pm:
Lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening!
Katleen Katleen schreef op juli 4, 2018 om 7:32 pm:
Wij hebben heel lekker gegeten en de bediening was super vriendelijk! Bovendien werd er een aangepaste schotel voor mij gemaakt omdat ik niet alles mag eten tijdens mijn zwangerschap. Echt top! Zo'n lieve mensen! Bedankt, we hebben een hele fijne avond gehad!
Bill Bill uit Mechelen schreef op maart 4, 2018 om 9:49 am:
Toffe mensen, goede bediening! Keep up the good work 🙂